Året som gått

with Inga kommentarer
En tillbakablick på året som gått
Bilden är från vår magiska resa 2017. Detta är i Mexico på vår väg till Belize.

Inte många dagar kvar

Nu är det bara några dagar kvar av år 2017. Tanken som slår mig är hur märkligt det är att trots att det är exakt lika många sekunder, minuter, dagar, veckor och månader varje år så verkar de gå fortare ju äldre jag blir… Känns lite taskigt eftersom jag verkar hitta på mer och mer saker jag vill göra!

Vad har DU hittat på?

Om vi tar och ägnar en stund åt en tillbakablick på det år som gått, vad är det första du tänker på? Är det något som sticker ut som det som kommer att förknippas med år 2017?
Vad är du mest stolt över? Vad är du minst stolt över? Även det är värt att reflektera över, för att undvika att göra det igen.

 

Gör en lista

Det gjorde jag. Se den här nedanför. Det blev väldigt tydligt hur saker och ting är sammankopplade, nu tänker jag inte ge er alla detaljer från mitt år som gott, utan min poäng är att det är viktigt att vara sann mot dig själv. Att samma sak kanske faktiskt kan hamna på båda sidor om strecket, utan att det är fel.
Att lista bra och dåliga saker som hänt under året som gått är ett bra sätt att tydliggöra vad som behöver åtgärdas för sig själv.
Älskar listor 🙂

Vad händer nu då?

Ja jag tänker i alla fall ta den här listan och se över hur jag kan använda den i framtiden. Vad behöver jag jobba på? Vad kan jag lägga bakom mig? Vilka nya minnen vill jag försöka skapa? Vad vill jag ska stå på listan om ett år?

 

Nytt år nya möjligheter 🙂

Kanske en klyscha, kanske inte. Det väljer du, för det som är så spännande är att du inte vet vad som ska hända. Men du kan vara med och styra åt din önskade riktning.

Gott slut  😉

Carina

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.