Carina Grönholm, coach och ägare, ViDuNi - Din coaching i Uppsala
Förutom att arbeta som coach så är mitt viktigaste arbete att vara en så bra mamma som möjligt.

Om mig, Carina Grönholm

En levnadsglad finlandssvenska i mina bästa år, bosatt i Uppsala sedan 1996. Mitt i livet exakt där jag vill vara. Med en gedigen bakgrund inom service, försäljning och kundbemötande på alla möjliga positioner, främst i hotell- och restaurangbranschen, varav de sista 14 åren på ett kryssningsfartyg i Östersjön.
Erfarenheterna jag bär med mig, både från arbetslivet och det privata, landar i mitt motto sedan många år tillbaka: Allt löser sig, alltid! Ibland behöver man bara lite hjälp med att hitta sin egen väg.
Idag bloggar jag även om vardagliga frågeställningar och tankar som jag stöter på i mina samtal, både med klienter men även i andra sammanhang. Det går också att hitta mig på Instagram: @carinagronholm

Vad betyder coaching för mig

Coaching är massage för själen! Att få dela sina drömmar, tankar och funderingar med en oberoende medmänniska som stöttar och aldrig dömer.
Alla möten och situationer jag stått inför har gjort mig nyfiken på vad det är som driver oss och hur jag som person kan förändra mitt eget liv. Jag har märkt hur en positiv inställning kan få vilken situation som helst att sluta lyckligt och vilken skillnad det är när man, i vissa lägen, accepterar saker och ting istället för att försöka förändra dem. Medan man andra gånger själv måste agera för att nå sitt mål. Hur skönt det känns att leva i samklang med sina värderingar. Att ha en vision, en dröm eller en önskan. Även om mitt fokus ligger på ledarsskapsstöd och gruppcoaching så märker jag att vi ofta hamnar i kategorin livscoaching. Kom ihåg: var Du än är, på jobbet eller hemma, så befinner Du dig alltid mitt i livet. Det handlar om Din personliga utveckling.

 Utbildning

ICF Associate Certified Coach (ACC)

Diplomerad ledarskapscoach

Certifierad i PulsAnalys – DiSC

Utbildad enligt ICF:s kriterier (International Coach Federation) på Akademi Coachstjärnan i Solna.

Med påbyggnadskurserna:

  • Att coacha chefer
  • Att coacha team
  • ACT baserad coaching
  • Certifieringsprogrammet – avancerad diplomutbildning i coaching med kognitiv inriktning

En av fyra regionsansvariga i ICF Stockholm sedan januari 2017.

Läs referenser om Carina

Läs mer om ICF – International Coach Federation

Akademi Coachstjärnan