”Med fokus, humor och empati”

… coachar Carina genom de frågor / områden du behöver jobba med. Gick i coaching våren 2018 hos Carina, och det är bland det bästa jag gjort! Jag kan varmt rekommendera Carina till andra!

– Tarja, Uppsala

 

”Tankar och kommentarer från några av stationscheferna på Opus Bilprovning, som coachades vintern 2017 – >”

”Spännande och jättekul. Att få fundera över sina egna tankar och göra något av dem.”

”Det var en öppen, ärlig och rolig process.”

”Carina är fullt ut det bästa som kunde hänt mig. Jag visste ingenting om min riktning innan kände bara att jag var vilsen. Det har varit lätt att öppna sig för carina som lett till att jag fått fram saker som jag inte tänkt på innan. Förstår andra bättre, lite mer självkritisk, börjat lyssna mer …”

”Redan vid andra samtalet utbrast jag: Det funkar ju! (Läs Skiten ;). Fantastiska aha-upplevelser och personliga insikter om hur jag själv fungerade och jag fick verktyg för att ändra invanda mindre bra egenskaper.”

”Du är otroligt lätt att prata med. Skönt att få öppna sig och prata om saker man håller inne. Och att du får en att se saker ur andra vinklar.”

”Det har varit enormt intressant att bolla idéer, tankar och funderingar med dig. Du är en god lyssnare och ställer följdfrågor på det man säger istället för att det rinner ut i sanden.”

 

”Tack Carina”

… för fantastiska samtal! Din coachning har gjort att jag fått avgörande insikter, hittat rätt förhållningssätt och återaktiverat min handlingskraft.

– Veronika, Skövde

 

”Carina Grönholm har varit min coach i flera omgångar.”

Hon hjälper mig att hitta mina styrkor, och hjälper mig att se bortom mina hinder. Carina ställer frågor, som får mig att rannsaka mig själv och förstå hur jag ska nå målen, som jag strävar efter. Med knivskarpt intellekt och en fantastisk fingertoppskänsla får Carina mig att vilja genomföra allt det som jag annars kanske skulle ha lagt åt sidan ett tag till, eller kanske aldrig annars hade tagit tag i. Med den öppenhjärtliga människokännedom, som Carina besitter, så är hon självklara valet av coach för mig. Hon är helt klart outstanding när det gäller att trolla fram det bästa ur var och en.”

– Annelie Lindeberg, coach och yogainstruktör, Härnösand

 

”Ett axplock av kommentarer från några av cheferna och anställda på Opus Bilprovning, som coachades vintern 2016-2017.”

”Jag tycker att vi gjort den här resan tillsammans under några månader, till något väldigt bra och spännande. Du har fått mig att tänka i nya banor och se saker från ett annat håll, som jag verkligen tagit med mig och tänker på. Som jag sagt tidigare så skulle många ha nytta av en egen coach, oavsett var man är i livet!”

”Jag har mycket nytta av vad jag lärt mig genom coachingen, både privat och på jobbet. Mitt fokus ligger på att vara lugn och mera balanserad, vilket har gett mig ett ökat självförtroende i kontakten med andra människor. Redan efter några träffar med Carina så känns detta som en språngbräda till att leva ett bättre liv.”

”10+ av 10 möjliga ;)”

”Vi har uppskattat din förmåga att lyssna till oss alla i gruppen”

”Trevligt, positivt och konstruktivt”

”Carina är proffsig i sitt anförande. Höll gruppen på plats ibland, annars hade det kunnat spåra ur.”

 

”Jag känner mig starkare efter att ha haft detta samarbete med Carina.

Det har varit en bra kombo av att bli pushad och av att veta att jag kan misslyckas utan att det är fel.Jag är så nöjd att jag kommer att fortsätta med coachningen med Carina i höst. Den utveckling jag har sett i mitt liv under bara denna korta period är något jag vill ska fortsätta. Jag kan verkligen rekommendera Carina som coach, hon är fantastisk på att peppa och coacha”

– Lina 28 år

 

” Carina är en pigg, glad och mycket intresserad person…

som går ”all  in” när hon sitter i ett samtal med en medmänniska. Hon har ett öppet  sinne och gör allt för att hitta den fulla potentialen i sina klienter.  Hon har ett starkt driv som gör att klienten också drivs framåt på ett  utvecklande sätt ”

– Emma Karlsson Certifierad coach och lärare

 

”Jag hade länge funderat över att jag ville börja studera, men jag visste inte vad och på grund av detta gick åren utan att jag kom till skott.

Under våren 2015 fick jag kontakt med Carina som kunde erbjuda mig vägledning. Carina hjälpte mig på ett väldigt professionellt och uppmuntrande sätt att komma fram till mitt mål. Idag studerar jag på heltid och trivs oerhört bra i det val jag slutligen gjorde – och det har jag Carina att tacka för!

Alla har vi något vi känner att vi behöver ta itu med och då rekommenderar jag varmt Carina som coach.”

– Gabriella, Uppsala

 

”Jag har alltid haft otroligt höga krav på mig själv, både i skolan, på jobbet och hemma.

Efter flera år av stress och fysiska stressymtom kom jag till slut till en punkt då jag kände att något måste göras. Jag gjorde några tappra försök men återgick snabbt till mitt gamla vanliga liv. Idag är jag så glad och tacksam för att jag faktiskt gick till första mötet och tog den här chansen. Jag hade ju egentligen svaren inom mig, men jag fick hjälp att ta fram dem. Jag har fortfarande ett stressigt jobb, men jag har lyckats lära mig att ha en bra balans mellan jobb och familj. Jag rekommenderar alla att prova detta. Du har inget att förlora, men en massa att vinna. Det finns alltid delar av ditt liv som går att förbättra.”

– Linda T, Stockholm

 

”Carina har lätt för att skapa förtroende och att sätta sig in i en situation.

Viktigt för att kunna ställa utmanande frågor och få mig som klient att ta nästa steg i processen. Carina bemästrar konsten att förena ett lättsamt sätt med ett professionellt driv och engagemang som ger de rätta förutsättningarna för att komma vidare mot sin målsättning. Jag såg genuint fram mot varje samtal vi hade och har henne att tacka för mycket och kan därför varmt rekommendera Carina Grönholm på ViDuNi Din Coaching.”

– Adam, Stockholm

 

”Carina är en väldigt professionell person som, med sin glada men skarpa metod, har hjälp mig att komma ut från en värld av hinder, stress och krav:

allt detta finns bara i ens huvud. Idag är jag en lugnare människa som ägnar min tid åt det jag verkligen älskar och som kommer vidare mot mina mål.Jag vill rekommendera Carina till er alla. Hennes positivitet och engagemang kan hjälpa er att nå era önskade livsmål.”

– Andrea, Uppsala

 

”Under många år så har jag suttit fast i livet.

Jag har alltid haft stora ambitioner men bördan började bara kännas tyngre och tyngre och man började tro att ens drömmar behöver glömmas. När jag började mina samtal med Carina så märkte jag markant skillnad på mitt eget tankesätt efter varje möte, jag blev mer öppensinnad och fick klarsynthet på mina problem. Det finns flera mål i mitt liv, några stora och några små, saker jag hade lagt på hyllan och önskat att jag hade tagit tag i. Idag är jag medveten om alla mina mål och har gjort en plan för varenda en, aldrig förut har jag sett så klart på saker och ting och jag är nu driven att uppfylla mina drömmar. Carinas coaching har ändrat mitt liv, det kommer jag aldrig att glömma och aldrig sluta uppskatta.”

– Antti, Stockholm

 

”Carina utmanar en att ta sig an svåra situationer och beslut man funderat över.

Jag är otroligt nöjd och kommer att fortsätta med coaching hos Carina inför mina nästa projekt. Med värme och glädje och ett starkt driv har hon lett mig till att utvecklas och nå mina mål. Hon får en att tro på sig själv och hjälper en att hitta de nycklar man behöver för att lyckas i livet, sina projekt och sitt jobb.”

– Adam Warhester, Stockholm