Föreläsning på temat: Att bli sin egen bästa vän

with Inga kommentarer

Fredagen den 17:e november 07.00 är det dags

Då kommer jag, Carina Grönholm, att hålla en frukostföreläsning på Park Inn by Radisson Uppsala. Frukosten är ett återkommande event hos Park Inn som kallas Happy Talks. Här klickar du dig vidare för att anmäla dig till den kosnadsfria frukosten. Idag måndag, är sista chansen att osa.
Ämnet jag valt att prata om denna morgon är hur vi alla kan hitta vår egen väg mot ökad självmedkänsla och hur vi kan påverka vår egen tillvaro med rätt enkla knep. Ni kommer att få följa med på min resa från en inte så lycklig plats till där jag är idag. Mitt i livet exakt där jag vill vara.
Välkommen att dela en trevlig frukost med mig och ta med dig några verktyg hem.
Glöm inte att anmäla dig så ses vi där!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.