Konsten att inte ge upp

with Inga kommentarer
Konsten att inte ge upp även om verkligheten ibland känns stökig.
”Welcome to my office”

Hur gör du för att hålla ångan uppe?

Det var min fråga, läs vädjan om tips ;), den här veckan! Skojar inte när jag berättar att jag verkligen menade det! De senaste veckorna i mitt liv har verkligen fått mig att inombords relatera med rubriken idag: konsten att inte ge upp! Det har varit mycket! Att jag väljer att skriva om det här är för att vi alla varit/är där med jämna mellanrum och även om jag älskar att ha att göra så blir det besvärligt ibland.
Som just nu… Har hållit på med en utbildning där jag lärt mig ett nytt verktyg. Sånt gillar jag! Kunskap! Underbart! MEN… när jag känner att jag kanske missar något, då blir det jobbigt! Puls Analys är det roligaste jag hittat som komplement till coachingen! Ett fantastiskt sätt att arbeta med individer och grupper för att öka förståelse för och medvetenhet om ”de andra” 😉 Idag när du läser detta är jag certifierad sedan ungefär 17 timmar!
Mitt efterlängtade certifikat
Jag håller dessutom på att ta ett diplom i ledarskapscoaching som också är fantastiskt spännande. Hur man ska göra för att implementera emotionell intelligens i vardagens ledarskap. Mycket trevligt! Det som händer nu är att idag lördag börjar jag verkligen se ljuset i tunneln! Mina sista uppgifter ska vara inne på tisdag och diplomeringen sker nästa fredag! Phiiuu 🙂
Min räddning i veckan förutom era tips lite längre ner och energi från alla härliga människor på Hera Hub Uppsala är min älskade unge Loa. Han är min stöttepelare, främst för att han inte vet hur mycket han med sitt sätt att vara hjälper mig. Att han säger att jag är fin och berättar hur mycket han älskar mig, oftast väldigt spontant och precis i rätt ögonblick
Här är han min älskling Loa

Här kommer några tips från er:

  • tinamnsmycken: Hallååådär! Jag håller inte ångan uppe. Jag tillåter mig (numera!!) lyxen att långsamandas och slöpromenera. Att slöa i soffan framför Tv:n är jag dock fortfarande överkänslig mot. Inte allergisk mot längre i alla fall. 😁 Sen UNNAR jag mig ofta (varje dag!!!) att se ut som skit i håret. Praktiskt med skitlångt. Bara att hiva upp på huvudet med en tofstjofres. 🤘🙌
  • tinamnsmycken: Eller. Om jag vill hålla ångan uppe så lagar jag bra mat. (Periodvis) Och schemalägger motion. Och drar på jättehög musik!
  • turners_mobile_fitness: I remind myself of the experiences I want to look back on
  • Åsa: jag väntar tills det går över övertygad om att det enda som alltid sker är förändring. Jag passar på att vila sinnet, gå ut på promenad och i rörelsen låta sinnet växla.
  • Annelie: åh! svår fråga….har varit mycket….här oxå….men visst ångar på i djupnsön…dock , det viktigaste är nog att ge sig små stunder av ompyssling…yoga, promenad och Ångbastu!!!!! 😚🤗💪Det får mig att ånga vidare
  • Mia: Pratar med någon jag litar på, någon som kan ge mig en positiv push i ryggen. Tänker att allt löser sig, kanske inte som jag trott men på något sätt 

Nu kära ni ska jag fortsätta med mina hemläxor och klämma in ett efterlängtat träningspass.

Ha en härlig lördag,

Carina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.