ViDuNi – Din coaching börjar blogga

ViDuNi - Din coaching börjar blogga.
Tiden är inne att sätta ord på mina tankar.

JAG TROR MINSANN ATT DET ÄR DAGS NU – ViDuNi – Din coaching börjar blogga 🙂

Kom hem från en lång semester för ett tag sedanEn semester där jag tillbringat all min tid med att göra allt annat än tänka på jobb, vad jag ska göra med mitt företag, hur framtiden ska bli, mitt nästa steg och allt sådant vi människor gör. För det har jag gjort ett bra tag nu, typ det senaste två åren har jag drömt och fantiserat om vad som komma skall 🙂 Planerat, vänt och vridit på alla möjliga alternativ. Betat av delmål efter delmål på väg mot framtiden.

När vi åkte hade jag packat böcker (skulle förkovra mig) jag hade köpt en fin ny anteckningsbok som jag tänkte fylla med alla briljanta idéer och tankar på hur jag skulle nå ut till nya kunder och företag (för jag hade en grundidé där). Jag hade en mission, att i lugn och ro tänka igenom min framtid. Hur jag ska möjliggöra min dröm, för jag har verkligen haft tur här i livet som på lite äldre dagar faktiskt hittat vad jag vill göra när jag blir stor.

Vad hände då undrar ni säkert! Jo jag gjorde som många omedvetet nog gör. Låste in min arbetshjärna i ett skåp på Arlanda och drog ut i världen! Ångrar jag mig? NEJ! Har jag insett att det var exakt vad jag behövde? JA! Hur känns det nu? SKÖNT! Vad lärde jag mig av detta? ATT DET ÄR OK ATT NJUTA!

Så där låg jag i någon form av dvala, första natten hemma jetlaggad till tusen när min hjärna började mala igen. Som att den förstod att den kommit hem till Gula huset och att det var dags att ta itu med verkligheten igen. Lika bra att samarbeta tänkte jag och från ingenstans började små ämnen och rubriker dyka upp, dansande framför mina ögon. Vad betyder det här funderade jag? Men plötsligt fattade jag. Motvilligt kravlade jag ur sängen(det är som med städning, greppa tag i stunden när inspirationen kommer) och började skriva. Ämnena som kom till mig var alla dessa små och stora saker som kommit fram i olika coachingsamtal jag haft med klienter de senaste åren. Jag hittade även en röd tråd i virrvarret men jag återkommer till det.

Vi börjar väl från början: Hej, Carina heter jag, mitt i livet precis där jag vill vara. Så står det här på min hemsida och det är sant. För några år sedan hände det en massa saker inom och omkring mig som fick mig att tänka till ordentligt. Saker som fick mig att omvärdera och att omprioritera rejält. Det var så jag hittade det som idag är det roligaste jag vet, coaching. Jag lär mig nya saker varje dag och älskar det faktum att jag aldrig blir klar. Jag börjar ana att min resa bara börjat. Numera är jag ICF certifierad på ACC nivå, en stor milstolpe för mig, men jag vill aldrig sluta lära mig saker. I den här bloggen kommer ni att få ta del av mina tankar och funderingar på vilken effekt coaching faktiskt har. Vilka ämnen och frågeställningar som dyker upp i samtal, jag kommer aldrig att yppa en klients hemligheter, så snaskigt blir det inte för vi coacher har faktiskt tystnadsplikt. Men det kan vara skönt att veta att många delar samma komplex och tankar som, åtminstone jag själv, tror att jag är ensam om ibland. Den här bloggen får bli min katalysator och ett sätt att få struktur på vad detta betyder för mig, något ska jag väl ha ut av detta också. Min tanke är att dela med mig vad jag känner: Coaching är som massage för själen!

Allt gott och stor kram <3

Carina

 

Fler Blogginlägg

Välkommen 2023

Nu är vi här, första veckan på ett nytt år … det betyder omstarter, nya friska tag och många gånger löften som är mer eller

Året som var

Året som var – 2021, var nog lika konstigt som året innan det var. Även om det var svårt att tro att det ens kunde

Vägen hit

Nu sitter jag här sen i slutet på november. Jag har tid över för mycket sånt jag har saknat. Nämligen att skriva igen, att motionera,

Att leva sin dröm

Igår morse hade jag morgonfika i Zoom med två fantastiska coach-kollegor. Då kom ämnet upp: Att leva sin dröm. Vi pratade kring hur vi kan

dagbok, insiktsbok, skrivbok

Idag är det en speciell dag

”Idag är det en speciell dag … Varje dag, varje timme, varje minut är speciell.” Citatet ovan kommer från en anekdot i en bok jag

10 reaktioner på ”ViDuNi – Din coaching börjar blogga”

  1. Johanna Hedlund

    Bra skrivet! ? Jag kommer att följa bloggen med nyfikenhet och spänning!! Stort lycka till i fortsatta bloggandet! ❤

  2. Så bra skrivet? Blir spännande att få följa med på din resa. ? Lycka till. Varm kram till dig.❤

  3. Å så Bra skrivet! Du är en stor inspiration och ett fantastiskt bollplank. Ska bli kul att läsa fortsättningen.. ???

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på min blogg

Loading