Hur gör du nu då om du känner att det är dags att ta itu med tillvaron och kanske byta spår?
Varje steg framåt är ett steg i den riktning du väljer.

DITT LIV – DIN FRAMTID

Sen någon vecka tillbaka har jag infört måndagsfrågan på min Facebooksida (@vidunidincoaching)och även på Instagram (vidunicoaching). I måndags undrade jag över vad du skulle göra om du fick en dag när ingenting var omöjligt. 🙂

Vad skulle du göra? Ingenting är omöjligt! Det här är en så kallad ”mirakelfråga”. Ta lite tid och tänk! Du fick ett tillfälle som kan komma att förändra din framtid. Vad väcker den här frågan inom dig? Hur gör du nu då om du känner att det är dags att ta itu med tillvaron och kanske byta spår? Det kanske är dags att du skaffar dig en överblick på tillvaron?

Nu råkar det vara så att jag är en stor vän av en övning som kallas Livshjulet. Vid första mötet med mig är detta ett väldigt bra sätt att tillsammans reflektera över var du står just för stunden. Övningen finns i alla möjliga former och utföranden, men den går ut på att välja åtta kategorier i ditt liv som känns aktuella just nu. Sen sortera ut två-tre av dessa att fördjupa dig i och därifrån utkristallisera vad som är viktigt för din framtid.

Ett ypperligt tillfälle att ta dig en titt på nuläge och önskat läge. Även att tillåta dig själv att se in i framtiden. Var är jag om tio år? Om fem år? Om två år? Om ett år? Vad vill jag? Hur väljer jag att ta mig dit? När ska jag börja min resa?

Är du nyfiken och vill pröva att göra ditt eget Livshjul? Maila mig på carina@viduni.se så skickar jag dig hjulet jag använder mig av 🙂 Se det som en nystart inför hösten!

Trevlig helg 🙂

Carina

 

Fler Blogginlägg

Välkommen 2023

Nu är vi här, första veckan på ett nytt år … det betyder omstarter, nya friska tag och många gånger löften som är mer eller

Året som var

Året som var – 2021, var nog lika konstigt som året innan det var. Även om det var svårt att tro att det ens kunde

Vägen hit

Nu sitter jag här sen i slutet på november. Jag har tid över för mycket sånt jag har saknat. Nämligen att skriva igen, att motionera,

Att leva sin dröm

Igår morse hade jag morgonfika i Zoom med två fantastiska coach-kollegor. Då kom ämnet upp: Att leva sin dröm. Vi pratade kring hur vi kan

dagbok, insiktsbok, skrivbok

Idag är det en speciell dag

”Idag är det en speciell dag … Varje dag, varje timme, varje minut är speciell.” Citatet ovan kommer från en anekdot i en bok jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på min blogg

Loading