Föreläsning på temat: Att bli sin egen bästa vän

Fredagen den 17:e november 07.00 är det dags

Då kommer jag, Carina Grönholm, att hålla en frukostföreläsning på Park Inn by Radisson Uppsala. Frukosten är ett återkommande event hos Park Inn som kallas Happy Talks. Här klickar du dig vidare för att anmäla dig till den kosnadsfria frukosten. Idag måndag, är sista chansen att osa.

Ämnet jag valt att prata om denna morgon är hur vi alla kan hitta vår egen väg mot ökad självmedkänsla och hur vi kan påverka vår egen tillvaro med rätt enkla knep. Ni kommer att få följa med på min resa från en inte så lycklig plats till där jag är idag. Mitt i livet exakt där jag vill vara.

Välkommen att dela en trevlig frukost med mig och ta med dig några verktyg hem.

Glöm inte att anmäla dig så ses vi där!

Fler Blogginlägg

Välkommen 2023

Nu är vi här, första veckan på ett nytt år … det betyder omstarter, nya friska tag och många gånger löften som är mer eller

Året som var

Året som var – 2021, var nog lika konstigt som året innan det var. Även om det var svårt att tro att det ens kunde

Vägen hit

Nu sitter jag här sen i slutet på november. Jag har tid över för mycket sånt jag har saknat. Nämligen att skriva igen, att motionera,

Att leva sin dröm

Igår morse hade jag morgonfika i Zoom med två fantastiska coach-kollegor. Då kom ämnet upp: Att leva sin dröm. Vi pratade kring hur vi kan

dagbok, insiktsbok, skrivbok

Idag är det en speciell dag

”Idag är det en speciell dag … Varje dag, varje timme, varje minut är speciell.” Citatet ovan kommer från en anekdot i en bok jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på min blogg

Loading