Hur tar man semester från ett så roligt jobb?

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Coaching är inte ett jobb, det är för mig en livsstil.
En beskrivning av teamcoachingens olika dimensioner. Men samma gäller även i den individuella coachingen.

HUR TAR MAN SEMESTER FRÅN ETT SÅ ROLIGT JOBB?

Vaknade 02.04 härom natten med huvudet fullt av tankar och funderingar. Börjar inse att jag nog aldrig kommer att vara helt ledig igen. Som egenföretagare så bär jag omkring på mitt arbete hela tiden, i mitt hjärta och i mitt huvud. Det blir tydligare för varje dag.

Vilken glädje att ha hittat något jag brinner för, att det gick fast jag passerat 40 😉 Nej skämt åsido. Jag tror faktiskt att det aldrig är för sent. Ofta kanske det mest handlar om att våga ta steget och prova. Att kasta sig ut i det okända. Det gör livet så mycket mera spännande 🙂

Att jag ständigt hittar nya böcker och intressanta artiklar att läsa. Att det finns så många inspirerande och intressanta människor i coachingens värld att följa, det ser jag som en riktig bonus. Turen att ha några klienter som inte vill ha semester från vårt gemensamma arbete 🙂 Förväntningarna jag har på mitt kommande projekt till hösten.

Att det kan vara lika roligt oavsett om jag jobbar med chefer, ledare, arbetsgrupper eller privata klienter. Det slutar aldrig att förvåna mig…

Det är som folk säger: Att vara sin egen är att aldrig vara ledig! Varför skulle jag ens vilja det? För mig är inte coaching ett jobb, det är en livsstil!

Allt gott 🙂

Carina

Fler Blogginlägg

Att leva sin dröm

Igår morse hade jag morgonfika i Zoom med två fantastiska coach-kollegor. Då kom ämnet upp: Att leva sin dröm. Vi pratade kring hur vi kan

dagbok, insiktsbok, skrivbok

Idag är det en speciell dag

“Idag är det en speciell dag … Varje dag, varje timme, varje minut är speciell.” Citatet ovan kommer från en anekdot i en bok jag

Vad hände???

Jag upptäckte precis att i övermorgon så har det gått tre månader sen mitt förra inlägg! Vad hände??? Jag som brukade ägna så mycket tid

Carina Grönholm, stolt finlandssvensk

Att känna tacksamhet

 Idag är en speciell dag för mig som utflyttad finländare. Idag den 6:e december firas Finlands självständighetsdag. Det är den 102: a i ordningen sedan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på min blogg

Loading