Nu är det höst, nya tider och nya friska tag.
Tillbaka på banan igen, tänk vad semester och sånt ställer till 😉

I´m back 🙂 !

 

Så börjar jag denna gång! För så känns det just nu. Ny början, ny månad, nya friska tag! Ny energi!

 

Jag har en känsla av att jag försummat det mesta i mitt företagande ett bra tag nu… Bloggen, Instagram, Facebook, uppdateringar av hemsidan, ragga nya kunder… Ja ni förstår! Fast egentligen är det nog precis tvärt om märker jag när jag skriver den meningen! Jag håller på att skapa mera ordning i kaoset nu 😉

 

En av de främsta anledningarna till min brist på närvaro utåt är, förutom att det kom en lång semester när Sverige stod stilla emellan, att jag funnits till som hjälp och stöd vid en väns uppbyggande av sin dröm. Jag har haft förmånen att ha lärt känna Sophia W Renemar, grundaren av Hera Hub Sweden här i Uppsala! Läs mer om Hera Hub här.

Lycka är att få sitta här och andas.
Lycka är att få sitta här och andas.
Lugn, vacker arbetsmiljö här på Hera Hub Uppsala.
Att få arbeta i en så här vacker, kreativ miljö är få förunnat.

Förra vintern drog Sophia igång pop-up coworkings för kvinnliga entreprenörer runt om på olika ställen här i stan. Jag hörde på något sätt talas om detta och hakade på. Ett beslut jag aldrig ångrat. Med sin fantastiska energi samlade hon ihop ett gäng underbara kvinnor (ni vet vilka ni är 😉 och fick oss att inse vikten av samarbete, på en helt ny nivå. Varje gång jag har kommit ut från en av dessa pop-ups så har jag känt mig så grymt fylld av energi. Fokuserad, glad och peppad, upplyft och sporrad av de fina kvinnor som funnits omkring mig. Jag skrev tidigare om sådana här personer i ”Fokusera Mera”

 

Möt Hera Hub Swedens grundare här i Uppsala, Sophia W Renemar.
Möt Hera Hub Swedens grundare här i Uppsala, Sophia W Renemar.

Hera Hub Uppsala, som nu har blivit en plats att gå till, är ett ställe dit entreprenörer kan komma för så mycket mer än bara en plats att sitta på. Förutom gemenskap och arbetskamrater att bolla med så finns det tillgång till kompetens! För här delar man med sig 🙂 Du får tillgång till Work shops, utbildningar, Guru´s med olika specialkompetenser… You name it 🙂 Nu har vi avklarat smygpremiären, jag har glatt axlat rollen som ambassadör och har nu siktet inställt på att förmedla inte bara budskapet utan också känslan och atmosfären här.

Det bjöds på smarrig blå cava fråncolourfulbrands
Det bjöds på smarrig blå cava från colourfulbrands

Dessutom har jag hunnit med två svängar ut till havs på Östersjöns pärla, Silja Symphony, och arbetat hårt efter semestern. Även där bjöds det på kalas eftersom Silja Line fyller 60 år i år! Mycket trevlig tillställning även denna.

Naturligtvis var sälen Harri med och firade.
Naturligtvis var sälen Harri med och firade.
Födelsedagen firades i solsken med pompa och ståt.
Födelsedagen firades i solsken med pompa och ståt.

Där har jag befunnit mig! Egentligen kan vi väl konstatera att jag bäddat som jag vill ligga 😉 Även om tiden sprutat iväg så sitter jag nu här, på en skön boll, i en community där jag trivs! Inspirationen flödar och livet leker!!!

Nu är jag taggad, laddad och på G! Hösten är här! Nu kör vi 😉 I am back!

Varma kramar,

Carina

Fler Blogginlägg

Välkommen 2023

Nu är vi här, första veckan på ett nytt år … det betyder omstarter, nya friska tag och många gånger löften som är mer eller

Året som var

Året som var – 2021, var nog lika konstigt som året innan det var. Även om det var svårt att tro att det ens kunde

Vägen hit

Nu sitter jag här sen i slutet på november. Jag har tid över för mycket sånt jag har saknat. Nämligen att skriva igen, att motionera,

Att leva sin dröm

Igår morse hade jag morgonfika i Zoom med två fantastiska coach-kollegor. Då kom ämnet upp: Att leva sin dröm. Vi pratade kring hur vi kan

dagbok, insiktsbok, skrivbok

Idag är det en speciell dag

”Idag är det en speciell dag … Varje dag, varje timme, varje minut är speciell.” Citatet ovan kommer från en anekdot i en bok jag

4 reaktioner på ”I am back”

  1. Så trevligt skrivet, Carina! Och jag håller med dig om den positiva energi som Sophia Renemar och alla ni skapar i Hera Hub! Jag följer er resa med spänning och förväntan samt ser fram emot den dagen då Hera Hub öppnar i Stockholm. Go ladies!

    1. Tack fina Sophia! Det är ett sant nöje att få vara dig behjälplig. Att vara en del av vad du gör och tillför Uppsala, ojojoj… 😉 Jag har lärt mig att hålla mig nära alla som ger mig energi och kan jag ge en gnutta tillbaka så är ingen är gladare än jag! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på min blogg

Loading