Lycka är att ha samlat kraft
Magisk kväll med släkten på Restaurang Pavis i Jakobstad, Finland… Kärlek!

Idag är det den sista juli. Månaden där Sverige i mångt och mycket står still, i alla fall om du är egenföretagare. Det lärde jag mig förra sommaren 😉 Därför var det hemskt enkelt att ta det lugnt i år.

Lycka är…

Att ha samlat kraft. Det är precis vad jag ägnat mig åt i sommar. Hela familjen har njutit i fulla drag av att vara långlediga tillsammans. Vi har tagit ut våra sista föräldradagar och maxat allt känns det som! Men oj vad skoj vi haft och vad mycket vi sett.

Början

En lång bilfärd genom Europa blev det. 570 mil lite drygt, 11 länder och några hundra bilder. 🙂 Många intryck och en känsla av storslagenhet när jag tänker på all skönhet vi passerat. Vilka rikedomar i form av natur och kultur denna del av världen har att bjuda på. Rekommenderas varmt.

Lycka är... byn Vrboska i Kroatien, ett nytt favoritställe
Lycka är… byn Vrboska i Kroatien, ett nytt favoritställe
Lycka är... trafikkaos i Venedig :)
Lycka är… trafikkaos i Venedig 🙂

Mellanlandning

Snabb sväng hemma i Sverige där vi hann med att träffa många fina vänner. Vi hängde både ute i skärgården och i Uppsala innan det var dags för nästa äventyr. Det bar av till Finland MED FLYG 😉 och till en släktträff dit min kusin och jag lyckats med att skrapa ihop drygt 40 personer. Magiskt! Addera alla vänner på det så kan jag lugnt påstå att jag kom hem kärleksbombad.

Lycka är... familjen
Lycka är… familjen
Lycka är... vårt smultronställe i Finland
Lycka är… vårt smultronställe i Finland

På ön

Just nu befinner vi oss på vårt smultronställe, stugan dit vi återvänder alla årstider. I närheten av sambons familj, naturen, havet och lugnet. Här kan allt och inget hända. Gäster kommer och går genom våra grindar och ibland, som nu, är det alldeles stilla. Allt är ok! Vilar!

Lycka är... havet
Lycka är… havet

Än är det inte över

Även om min hjärna aldrig helt stängt av hjärnan från företagandet så har det fått vara så. Jag har noterat tankar som kommit och gått, plockat fram papper och penna och skrivit ner när det varit något riktigt smart 😀 Man kan väl säga att jag njutarbetat denna sommar. Men än är det inte riktigt över. En stor utmaning blir att hitta alla små anteckningar… men inte idag.

Önskar er alla en magisk sista juli. Här ska dagen tillbringas i glatt sällskap med en av familjerna vi sammanstrålar med varje sommar. Misstänker en överdos av energi efter det.

Varm kram,

Carina

Fler Blogginlägg

Välkommen 2023

Nu är vi här, första veckan på ett nytt år … det betyder omstarter, nya friska tag och många gånger löften som är mer eller

Året som var

Året som var – 2021, var nog lika konstigt som året innan det var. Även om det var svårt att tro att det ens kunde

Vägen hit

Nu sitter jag här sen i slutet på november. Jag har tid över för mycket sånt jag har saknat. Nämligen att skriva igen, att motionera,

Att leva sin dröm

Igår morse hade jag morgonfika i Zoom med två fantastiska coach-kollegor. Då kom ämnet upp: Att leva sin dröm. Vi pratade kring hur vi kan

dagbok, insiktsbok, skrivbok

Idag är det en speciell dag

”Idag är det en speciell dag … Varje dag, varje timme, varje minut är speciell.” Citatet ovan kommer från en anekdot i en bok jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på min blogg

Loading