Nu börjar det ljusna, äntlign.En härlig känsla

Efter en ganska lång, intensiv och fartfylld period i mitt liv så börjar det ljusna! Under några månader så har jag arbetat intensivt med många olika projekt och erkänner här och nu att jag nästan tappade greppet. För första gången i mitt liv snurrade det lite för fort. Men i övermorgon når jag det sista delmålet för nu 🙂

Jag började belöna mig själv redan i förrgår 🙂 och fortsatte igår! Ledig med sonen och gör inget jag inte vill… Inga måsten, det känns härligt.

Att ha tomt (nästan) i kalendern i två hela dagar!!! WOW! Snacka om att ladda batterierna. Vad gör då jag för att ladda mina batterier kanske ni undrar 😉 Jo igår togs det nya bland annat bilder till min hemsida, jag och sonen åkte och shoppade lite presenter, vi åt lunch ute och ”fin-fikade”, sen stod det städning, tvätt och matlagning på programmet. Unge herrn var hos en kompis ett tag och jag härjade friskt.

Nu börjar det ljusna
Vi hade en härlig dag tillsammans. Foto: Vicci Lidback

Kanske låter det som måsten och mycket att göra men för mig är det kopplat till avkoppling, eftersom jag gör allt i ett lugnt tempo. Det skumma är att när jag får göra på detta sätt, då är jag extra effektiv utan att det känns! Här måste jag erkänna att när kvällen kom hade jag kopplat av, bort och ner så pass att jag missade ett möte! inte bra men jag är förlåten 😉

Det ljusnar

På fler än ett sätt. Morgonljuset, så underbart vackert och efterlängtat. Eftermiddagsljuset, så härligt när man upptäcker hur sent det blivit och det är LJUST ute 🙂 Nu vänder det. Ut och tanka D-vitamin. Le mot varandra och känn känslan. Våren kommer att komma i år igen.

När jag skriver detta denna fredagsmorgon är det fortfarande mörkt ute och när ni läser dessa ord sitter jag förmodligen ”på skolbänken”. Det är i Solna på Akademi Coachstjärnan jag ska tillbringa min dag, ljus i sinnet medan jag bockar av det sista på min lista för stunden.

Om det känns tungt någon gång, tänk på dessa fina ord: ”Om tjugo år kommer du att vara mer besviken över de saker du inte gjorde än över de du gjorde” – Mark Twain

Ha en underbar fredag och en magisk helg

Carina

Fler Blogginlägg

Välkommen 2023

Nu är vi här, första veckan på ett nytt år … det betyder omstarter, nya friska tag och många gånger löften som är mer eller

Året som var

Året som var – 2021, var nog lika konstigt som året innan det var. Även om det var svårt att tro att det ens kunde

Vägen hit

Nu sitter jag här sen i slutet på november. Jag har tid över för mycket sånt jag har saknat. Nämligen att skriva igen, att motionera,

Att leva sin dröm

Igår morse hade jag morgonfika i Zoom med två fantastiska coach-kollegor. Då kom ämnet upp: Att leva sin dröm. Vi pratade kring hur vi kan

dagbok, insiktsbok, skrivbok

Idag är det en speciell dag

”Idag är det en speciell dag … Varje dag, varje timme, varje minut är speciell.” Citatet ovan kommer från en anekdot i en bok jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på min blogg

Loading