Vad är det som är viktigast i livet?

Vad är viktigast i ditt liv?

Hur väljer du att svara på den frågan? Vad är det viktigaste? Här svarar nog de flesta av oss familjen, vännerna, trygghet, kärlek och så vidare. Vad händer när du väljer att se bortom dessa? Blir du förvånad över dina egna svar?

Rätt eller fel?

Självklart är våra barn och familj viktiga, det är inget att hymla om. Jobbet behövs för att sätta mat på bordet. Kärlek och trygghet behöver vi för att ha ett sammanhang. Allt detta behöver vi kring oss, vissa mer andra mindre. Jag syftar på något annat nu.

Personligen har jag landat i en stor pöl av lättnad. Där hamnade jag den dagen jag svarade riktigt ärligt på frågan: vad är viktigast i mitt liv? Eftersom jag i själ och hjärta är en ”omhändertagare” och alltid varit en person som satt andra i första rummet, så var det väldigt svårt. Mitt svar blev: JAG

Det känns mer aktuellt än någonsin nu, framförallt när jag tänker på mina senaste blogginlägg. Hur jag än vänder och vrider på ämnet, så landar jag hela tiden i hur viktig du är i ditt eget liv! För att kunna prestera, för att kunna leverera och för att kunna ta hand om allt och alla viktiga omkring!

Idag väljer jag…

…att sluta skriva här! Jag väljer att be er läsa mina tidigare inlägg för en ökad förståelse för hur jag tänker 🙂 Jag väljer mig själv och min lediga helg först, och den börjar nu! Hög prioritet 😉

All kärlek och trevlig helg 🙂

Carina

 

 

 

Fler Blogginlägg

Välkommen 2023

Nu är vi här, första veckan på ett nytt år … det betyder omstarter, nya friska tag och många gånger löften som är mer eller

Året som var

Året som var – 2021, var nog lika konstigt som året innan det var. Även om det var svårt att tro att det ens kunde

Vägen hit

Nu sitter jag här sen i slutet på november. Jag har tid över för mycket sånt jag har saknat. Nämligen att skriva igen, att motionera,

Att leva sin dröm

Igår morse hade jag morgonfika i Zoom med två fantastiska coach-kollegor. Då kom ämnet upp: Att leva sin dröm. Vi pratade kring hur vi kan

dagbok, insiktsbok, skrivbok

Idag är det en speciell dag

”Idag är det en speciell dag … Varje dag, varje timme, varje minut är speciell.” Citatet ovan kommer från en anekdot i en bok jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på min blogg

Loading