Dynamic Management™

Oavsett om det handlar om ledarskap, team eller livscoaching så hittar vi en lösning.

Dynamic Management™ är ett verktyg framtaget för din personliga utveckling inom självledarskap och ledarskap. Du styr din process och kan både dokumentera och följa din resa på en spännande digital plattform, fylld med inspirerande innehåll.

Det bästa av två världar - Personal & Professional Leadership

Ett unikt ledarskaps- och coachprogram

Med ett helhetskoncept för Kraft & Riktning – för jaget, laget och uppdraget. Här kombineras det bästa av två världar: ett strukturerat program och coaching.

Ledarskapsutveckling med egen coach. Anpassat efter dig, din kalender och din situation.

Tidseffektivt, flexibelt och med fokus på hållbart värdeskapande utifrån från varje ledares eller teams situation. Allt samlat i ett digitalt verktyg, alltid tillgängligt i din ficka.

Riktar sig till individer, ledare och team.

Lämpligt för ledare på alla nivåer och även vid ”onboarding” av nya ledare, detta tack vare individuell anpassning och personlig coaching. Allt detta i en kombination av coaching, inspirerande innehåll och effektiva personliga verktyg.

Beprövat innehåll - Samlat i olika moduler

Dynamic Management™ – Ett heltäckande ledarutvecklingsprogram 

Programmet innehåller: Introduktion, fem moduler och High5 – summering av processen.

Med fokus på bestående resultat

Tydligt och motiverande- programmets röda tråd

”Blended learning” och digitala ledarverktyg

Smart lärande: alla sinnen aktiveras genom coaching, inspirerande material, reflekterande frågor, handlingsplaner och digitalt stöd.

Steg för steg – som hjärnan gillar

Praktiskt lärande med stöd av hjärnforskning. ”Grow while you lead” – utveckling kopplad till varje enskild modul tas steg för steg med flera sinnen involverade (tänka, känna, göra.

Vill du veta mer?

För mer information om plattformen och arbetssätt, olika upplägg samt priser: Vänligen kontakta mig så berättar jag mera!