Workshops & föreläsning

Oavsett om det handlar om ledarskap, team eller livscoaching så hittar vi en lösning.

Teman

Mål

Gemensamma och kraftfulla mål är A & O för att nå framgång på en arbetsplats. Vi bryter ner visioner och mål på individnivå, för att hitta var och ens personliga motivationsfaktor. Hitta ditt varför!

Samsyn

Drar ni åt samma håll, eller vill ni olika saker på arbetsplatsen? Vi arbetar för att hitta era gemensamma nämnare och för att skapa en plan inför framtiden, med början här och nu.

Kommunikation

Hur pratar ni om, med och till varandra? Hur vill ni göra det? Vi utforskar olika kommunikationsstilar och hittar det som passar just er grupp bäst. Hur skapar man en arbetsplats som främjar en öppen och ärlig kommunikation?

Värderingar

Vilka värdegrunder har ni och varför? Vet alla på företaget vilka värderingarna är? Vi bryter ner företagets värdeord och anpassar dem efter just er grupp och era motivationsfaktorer.

Emotionell intelligens

Att förstå dina och andras behov, beteenden och känslor och hur dessa påverkar dina prestationer, här ligger grunden för hur du ska välja för att gå vidare med ditt inre ledarskap. Bli din egen bästa vän.

Beteendestilar – DiSC

”Vi är inte omgivna av idioter, bara av personer med olika beteenden.” Vi upptäcker fördelarna med att vara olika och ökar förståelsen för varandra. Hitta ert gemensamma språk.

Andra exempel på teman för workshops och föreläsningar

Skräddarsys alltid i samråd med beställaren.

Ledarskap

Service och försäljning

Motivation

Självledarskap

Vill du veta mer?

För mer information om olika teman, arbetssätt, upplägg samt priser: Vänligen kontakta mig så berättar jag mera!