Som jag längtat efter den här dagen. Lansering av ny hemsida – Uppstart av ny blogg – Känslan av vår i luften (misstänker att jag får äta upp den sista meningen 😉).

Jag tror att fler känner som jag ibland, att det är kul och spännande att ta ett avstamp och börja om. Nytt och fräscht! Vända blad …

Det gör jag här nu då jag valt att lämna kvar alla mina tidigare inlägg på den gamla hemsidan. Mest för att jag vill addera mina nya insikter och tankar och för att ingen ska behöva leta i mitt gamla arkiv. Ni som läst vad jag skrivit tidigare kommer att känna igen er, ni som har träffat mig kommer även ni att känna igen mina ord. Ni som inte mött mig kanske blir nyfikna och vill pratas vid en stund … Bara hör av er, jag väntar med spänning!

Jag kommer att ägna denna blogg åt alla mina favoritämnen, och de är många! Allt sprunget ur min orubbliga tro på att vi kan förändra vårt mindset och vår tillvaro, utan att det behöver vara så stort och krångligt. Ni kommer bland annat att få läsa om personlig utveckling, motivation, eget ansvar, mod, självledarskap, livslångt lärande … ja listan kan göras lång 🥰

Så följ mig gärna för att ta del av reflektioner, tips, trix och frågeställningar! Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga eller något ämne du önskar jag skriver om!

Håll ögonen öppna, prenumerera på bloggen och följ mig gärna på alla kanaler! Du kan också ladda hem PDF: en ”Bli din egen bästa vän – 6 steg” och spara som en påminnelse om att första steget mot att göra en förändring är att göra något. 

Jag kallar den kort och gott för ⭐️Min ”Vill Göra” Lista⭐️

Så med dessa rader önskar jag er varmt välkomna hit 🤗 Jag ser fram emot att få inspirera och inspireras!

Varm kram så länge,

Carina