Tid för vila – Nu tar vi helg!

Tid för vila - Nu tar vi helg - Glad påsk

Landade precis i soffhörnet… Hektisk vecka är över! Nej, låt mig omformulera … en lång hektisk period börjar närma sig slutet. Och jag ser ljuset i tunneln 🙂

Livet som konsult och egenföretagare är lika spännande som skrämmande, lika roligt som utmanande, lika mycket upp som ner! Men jag fullkomligt älskar det. ❤️ Härom veckan var det fem år sedan jag klippte navelsträngen och sa upp mig från min anställning. Jag har inte ångrat en sekund. Det är nog för att jag har hittat ett sätt att kombinera min kärlek för service, bemötande, kommunikation, ledarskap och medarbetarskap i mina uppdrag. Att det är möjligt att ha foten kvar i det gamla älskade, medan jag har friheten att välja och skräddarsy uppdrag och tjänster.

Min vardag

Just nu är jag mitt upp i flera olika kurser som jag håller i, med olika ämnen och inriktningar och stora och små klasser. Det jag inte kan sluta känna tacksamhet över är hur otroligt fina människor jag får möta. Igår startade jag upp ett nytt gäng i en kurs, medan jag hade avslutning med en annan klass idag. De har så mycket gemensamt… en längtan efter ny kunskap och en dröm om något nytt! En otrolig förmån att få vara en del av deras resa 🙂 För att inte tala om energin … Magiskt!

Nästa vecka fortsätter i samma tempo med en härlig mix av coaching, mentorering och undervisning! Åh, vad roligt mitt jobb är! Klart jag håller ihop några veckor till i detta tempo. Men sen, sen kommer jag att få rikta mitt fokus mot nya samarbeten, mot nya spännande möten och människor. Så vill du ses? Hör av dig, lunch eller fika! Zoom eller “på riktigt”. Jag är på!

“Först ska jag ta det lite lugnt … sen ska jag ta dagen som den kommer …”

Ovan är ett citat jag brukar hänvisa till … Så kära ni ❤️ Nu är det tid för vila och återhämtning …

… och eftersom jag känner mig själv så misstänker jag att “ta dagen som den kommer” innebär att jag sitter och njutarbetar imorgon igen 😉

Varm kram och glad påsk 🐣 

Carina