Välkommen sköna maj!

Majsolen värmer ända in i själen!

Äntligen kom den! Solen! Känslan när man blir varm ända in i själen är obeskrivlig. Lugnet har infunnit sig hos mig idag efter en hektisk vår. Egentligen så drog jag ner tempot redan förra veckan, jag har avslutat alla vårens kurser och ska nu fokusera på planering framåt. Men med lugnet kom även en känsla av tomhet.

På något lustigt sätt har jag alltid drivits av att ha fullt upp. Jag gillar när det brinner i knutarna, och medans det gör det så längtar jag efter lugn och ro 😅 Sen när lugnet kommer, ja då klättrar jag på väggarna … Jösses vad konstigt det kan bli! Dock har jag för första gången i mitt liv faktiskt bestämt mig för att bara vara och inte sysselsätta mig konstant en stund. Med detta skrivet är jag fortfarande öppen för och nyfiken på nya människor och samarbeten 😉

Min “Vill göra” lista

I många år har jag ägnat mig åt att använda “vill göra” listor istället för “att göra”listor. Dessa har en helt annan klang och på nåt sätt lurar jag mig själv så inget känns besvärligt. När jag läser listan jag knåpade ihop imorse så ser den rätt najs ut 🤓

  1. vattna blommorna (inne och ute)
  2. läsa en stund
  3. fixa matlådor
  4. skriv
  5. påta i trädgården
  6. träna
  7. ta en power nap
  8. sola

Så kära ni … nu ska jag ta och göra som jag skrivit. Börjar med nummer sex och fortsätter efter det med nummer fem och åtta. Imorgon ska jag ägna mig åt några coachingsamtal och åt att fördjupa mig i det ena verktyget jag jobbar med – YouDynamics™️. Jag tänkte snickra ihop ett sommarerbjudande men mer om det senare. Sen är det helg, som bjuder på både det ena och de andra. Allt från kalas till sonens tennisturnering! Det blir fint det.

Ta nu hand om dig tills nästa gång ❤️ Återkommer med lite mer strukturerat innehåll längre fram –> kopplat till punkt fyra 😉

Kram 🌻 Carina